Ons devies: iedere mooie auto verdient een RVS uitlaat... Peugeot 504 V6 en viercilinder-modellen uit voorraad leverbaar
Peugeot 304, alle modellen uit voorraad leverbaar
Citroën ID/DS, nieuw in het assortiment bij Dutch Classic Exhausts
Citroën CX GTI-Turbo, nieuw in het assortiment bij Dutch Classic Exhausts

Waarom kiezen voor een RVS uitlaat, als een gewone uitlaat goedkoper lijkt te zijn?

Misschien wilt u wel 5 of 6 jaar met uw nieuwe auto blijven rijden. In die tijd kunt u natuurlijk twee keer een stalen uitlaat laten monteren. Maar u kunt bij de eerstvolgende montage ook kiezen voor een RVS uitlaat. Vergelijk de prijzen en het arbeidsloon en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Of u hebt een klassieker die u dierbaar is en waar u nog lang in wilt blijven rijden. Wat is er dan logischer dan de keuze voor een duurzame RVS uitlaat? Een waardevaste investering die uw geliefde automobiel in waarde doet stijgen.
Uw taxatierapport is het bewijs!

Dutch Classic Exhausts biedt u een zeer uitgebreid assortiment voor klassieke automobielen, maar ook voor zeer recente modellen. Verbaas u over ons aanbod.

De kwaliteit van de RVS uitlaten van Dutch Classic Exhausts is in één oogopslag zichtbaar. Hoogwaardige materialen zijn vakkundig verwerkt in een prachtig eindproduct, dat zeer langdurig en probleemloos dienst kan doen onder uw auto.

©Dutch Classic Exhausts